Jonas Roosens

Zakenvluchten komen opnieuw op gang: Air Antwerp vliegt weer naar Londen 

Luchtvaarmaatschappij Air Antwerp vliegt vanaf vandaag weer naar Londen. Tijdens de zomermaanden lagen deze lijnvluchten vanuit de luchthaven van Deurne volledig stil. De geplande heropstart begin september werd daarna geannuleerd door verstrengde coronamaatregelen. Nu plant de maatschappij toch opnieuw vluchten in.

Op de luchthaven van Deurne komen de zakenvluchten weer op gang. Tijdens de zomermaanden lagen alle lijnvluchten naar Londen stil. Begin september was een heropstart gepland, maar door verstrengde coronamaatregelen werd dat in augustus uitgesteld. Passagiers van België naar Groot-Brittannië moeten namelijk in verplichte zelfquarantaine. Vanaf vandaag vliegt Air Antwerp toch terug naar Londen City Airport.

Stilaan meer zakenvluchten

Air Antwerp plant voorlopig vier vluchten per week: op maandag, donderdag, vrijdag en zondag. Vanaf november wil de luchthaven dit verder uitbreiden naar meerdere vluchten op iedere werkdag.   

De verbinding tussen Antwerpen en Londen is vooral populair bij zakenmensen. De vraag naar zakenvluchten komt na een rustige zomer weer op gang. 

Meest gelezen