Politie Antwerpen arresteert drugdealer: "Hadden jullie cocaïne besteld?"

De Antwerpse politie arresteerde gisteren een verdachte man (20) die drugs wilde dealen. De man stapte in Boechout zelf op het wijkteam af en vroeg hen "of ze cocaïne hadden besteld".  Daarop werd hij gearresteerd en bleek hij verschillende dosissen cocaïne op zak te hebben, alsook een grote som geld. De man bekende de feiten en zal voor de onderzoeksrechter geleid worden.

De politie van het wijkteam Antwerpen Zuid kon gisteren een man (20) arresteren die drugs wilde dealen. Het wijkondersteuningsteam kreeg zijn voertuig in de gaten omdat hij zich verdacht gedroeg.

De man veranderde verschillende keren van route en reed vervolgens richting Boechout. Daar plaatste hij zijn voertuig uiteindelijk langs de kant van de weg. Op eigen initiatief stapte hij uit en sprak hij het wijkteam aan. De man vroeg of zij cocaïne hadden besteld. "Dat natuurlijk niet, maar hij mocht de drugs wel afgeven", laat politiezone Antwerpen weten. 

De verdachte had meerdere dosissen cocaïne bij zich, die zaten verstopt in zijn onderbroek. Daarnaast had hij een flinke som geld op zak. Hij gaf de feiten toe en zal nu voor de onderzoeksrechter moeten verschijnen.

Meest gelezen