Belga

Tv-presentator Staf Coppens verlaat Tremelo voor Zweden: "Camping uitbaten met ons gezin"

Tv-presentator Staf Coppens verhuist binnenkort met zijn gezin naar Zweden. Dat kondigt hij zelf aan met een filmpje op zijn Instagrampagina. Staf zal daar samen met zijn vrouw Monique en hun twee kinderen Beau en Nora een camping uitbaten, maar ook televisie blijven maken.

In het filmpje is te zien hoe Staf zijn broer Mathias thuis in Werchter verrast met het nieuws. Het gezin Coppens-van der Velden verhuist binnenkort van Tremelo naar de Zweedse natuur. "De kinderen kunnen daar schaatsen, daar zijn keiveel ijsbanen. En in de zomer gaan we daar een camping uitbaten. Dat is al lang een droom van mij en we gaan dat nu doen", vertelt Staf. Zijn broer en tv-kompaan Mathias is overrompeld door het nieuws en reageert met gemengde gevoelens. "Wacht wat ga je doen? Dat kan niet", klinkt het. "Ik vind het leuk, maar ook heel erg. Gaan onze kinderen elkaar dan nog zien?"

Nieuw tv-programma

Mathias wil nog even weten of het zeker geen grap is. "Nee, het is echt. Ik weet niet of het allemaal gaat lukken, maar het is echt waar", verzekert Staf hem. Of het gezin het huis in Tremelo ook zal verkopen, staat nog niet vast. "Als het niet nodig is niet." Het gezin zal tijdens hun Zweedse avontuur ook gevolgd worden door een cameraploeg. Het programma met de werktitel "Camping Cöppens" wordt in de loop van 2021 uitgezonden bij VTM. Staf blijft verder ook andere tv-programma's maken. Voorbereidingen zullen vooral online gebeuren, maar voor de opnames keert hij dan terug naar België.

Meest gelezen