Brugge deelt cadeautjes uit aan toeristen die op hotel verblijven: "Gratis tickets voor musea en boottochtjes"

Wie enkele nachten op hotel verblijft in Brugge, krijgt een welkomstpakket vol cadeautjes. Door de coronacrisis zijn er veel minder toeristen in Brugge en daar wil het stadsbestuur iets aan doen. Daarom deelt de stad elke week 500 welkomstpakketten uit, met tickets voor musea en gratis gidsbeurten.

De komende 6 weken deelt de stad Brugge elke week 500 welkomstpakketten uit met gratis gidsbeurten, tickets voor musea of de bootjes op de reien. Annemie Dieltiens is voorzitter van de gilde van de Brugse gastenverblijven. "Elk duwtje in de rug doet deugd", zegt ze. "We moeten het niet onder stoelen of banken steken: het gaat slecht met het verblijfstoerisme in Brugge. Dus elk initiatief van de stad is meer dan welkom. De voorwaarde is wel dat toeristen 2 nachten op hotel verblijven en een geldige reservatie kunnen voorleggen."

Pakket aanvragen?

Wie een hotel geboekt heeft in Brugge kan zijn of haar welkomstpakket aanvragen via de website van de stad Brugge. Wie het snelst reageert, maakt het meeste kans.

Meest gelezen