Man lost schoten aan Italiaans restaurant in Brasschaat: geen gewonden

Een man heeft zes schoten gelost aan een Italiaans restaurant in Brasschaat. Er vielen geen gewonden. Waarom de man de feiten pleegde, is nog niet bekend. Volgens het parket zou er geen link zijn met het drugsgeweld in Antwerpen.

Het incident gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag aan een Italiaans restaurant aan de Kapelsesteenweg in Brasschaat. Volgens het parket zou een man zes keer in de lucht hebben geschoten met een alarmpistool. Er vielen geen gewonden.

De politie kwam massaal ter plaatse en ook het gerechtelijk labo kwam ter plekke voor een sporenonderzoek. De politie heeft een verdachte opgepakt. Over zijn motief is nog niets bekend, al zou er volgens het parket geen link zijn met het Antwerpse drugsmilieu, zoals tientallen andere incidenten de voorbije jaren en maanden. De dader zal nog worden verhoord.

Meest gelezen