Man uit Turnhout laat coronavirus tatoeëren in oksel

Leo Hens (61) uit Turnhout liet een tekening van het coronavirus tatoeëren in zijn oksel. "Het jaar 2020 staat volledig in het teken van corona, dus waarom niet", zegt Hens in Start Je Dag op Radio 2 Antwerpen. In zijn andere oksel liet hij eerder al een vleermuis tatoeëren.

Leo Hens (61) uit Turnhout liet onlangs wel een hele speciale tatoeage plaatsen: hij liet een afbeelding van het coronavirus tatoeëren in zijn oksel. Hoewel velen deze periode ongetwijfeld achter zich willen laten, liet de man ze dus vereeuwigen op zijn lichaam. 

"Het jaar 2020 staat volledig in het teken van corona", zegt Hens in Start Je Dag op Radio 2 Antwerpen. "En ik had nog een klein plaatsje vrij in mijn oksel, dus waarom niet." Zijn andere oksel was bezet, want daar liet hij eerder al een vleermuis tatoeëren. "Het coronavirus past daar goed bij, want het zou toch ontstaan zijn bij vleermuizen in China", klinkt het. 

(Lees verder onder de foto)

Leo Hens

Hens liet de voorbije jaren al meerdere tatoeages zetten en moet intussen zoeken naar een vrije plek op zijn lichaam. De tatoeages die hem het nauwst aan het hart liggen, zijn de namen van zijn hondjes en het Turnhouts hert op zijn rug. 

Meest gelezen