Man (74) uit Heist-op-den-Berg sterft na ongelukkige val in vijver

Een man (74) uit Heist-op-den-Berg is overleden, nadat hij in de vijver achter zijn huis is gevallen. Uit onderzoek van de wetsdokter blijkt dat er geen sporen van geweld zijn gevonden. De man wilde een waterpomp controleren en is zo ongelukkig ten val gekomen.

Vandaag om 11 uur kwam bij de hulpdiensten de melding dat een man dood was aangetroffen in een vijver achter zijn woning aan de Kriekenstraat in Heist-op-den-Berg. Het gaat om een man van 74. Zijn echtgenote deed de akelige ontdekking.

Spijtig ongeval

Ziekenwagen en MUG kwamen ter plaatse, maar het slachtoffer was al overleden. De wetsdokter en het labo voerden het onderzoek. Daarbij werden geen sporen van geweld gevonden. Het gaat om een spijtig ongeval. De man wilde blijkbaar een waterpomp aan de vijver controleren en is daarbij ten val gekomen. De dienst slachtofferbejegening van de politie staat de echtgenote bij.

Meest gelezen