Club Brugge (virtuele foto)

Kom op tegen Kanker wil naam niet op flyer van actiegroep tegen stadion Club Brugge en laat er 5.000 terugroepen

Leefbaar Sint-Andries, een actiegroep tegen het nieuwe stadion van Club Brugge, moet 5.000 flyers terughalen. Op de flyers roepen ze op om geld te storten om de plannen voor het stadion aan te vechten voor de rechtbank. Op die flyer stond ook dat als ze geld over hebben dat ze dat aan Kom op tegen Kanker gaan geven. Maar daar is de organisatie niet blij mee.

De actiegroep Leefbaar Sint-Andries wil 25.000 euro verzamelen om de plannen voor het nieuwe stadion van Club Brugge aan te vechten voor de rechtbank. De overschot zou naar Kom op tegen Kanker gaan. Dat zien zij niet zitten. De organisatie wil haar naam niet verbinden aan een conflictsituatie, met andere woorden: Kom op tegen Kanker wil neutraal blijven. Kom op tegen Kanker laat ook weten dat het een beschermd merk is dat je niet zomaar mag gebruiken.

Voorlopig stapt Kom op tegen Kanker nog niet naar de rechter. Maar de actiegroep moet dan wel alle flyers die gebust zijn binnen de 2 dagen weer ophalen. Leefbaar Sint-Andries zit erg verveeld met de situatie en zegt dat het enkel goede bedoelingen had.

Meest gelezen