Politie doet inval in industriële loods in Berlaar en vindt operationele cannabisinstallatie

De speurders van de Lokale Recherche van de politie Berlaar-Nijlen hebben een operationele cannabisinstallatie aangetroffen in een industriële loods in Berlaar. Er werd ook een koppel aangetroffen. Na verhoor werd de man aangehouden en de vrouw vrijgelaten.

De speurders van de Lokale Recherche van de Politie Berlaar-Nijlen zijn woensdag na doorgedreven onderzoek binnengevallen in een industriële loods aan Park Diamant in Berlaar. Er werd een operationele cannabisinstallatie gevonden die klaar stond om meer dan 1.000 plantjes te oogsten.

Koppel

Bij de inval trof de politie ook een koppel, een man van 52 en een vrouw van 50, aan in de loods. De twee werden voor de onderzoeksrechter in Mechelen gebracht. Na verhoor werd beslist om de man aan te houden en de vrouw vrij te laten. Het onderzoek wordt verdergezet.

Meest gelezen