Aan dit viaduct in Wilsele wordt gewerkt
Google Street View

Afrit Wilsele/Kessel-Lo op E314 vanuit Brussel week dicht

Het Agentschap Wegen en Verkeer is deze ochtend om 5 uur gestart met werken aan de afrit Wilsele/Kessel-Lo van de E314 vanuit Brussel. De afrit wordt een week afgesloten, tot vrijdag 25 september om 18 uur. De overige op- en afritten van het complex Wilsele op de E314 waren sowieso al langer afgesloten door de werken op het viaduct.

Het viaduct van Wilsele wordt momenteel gerenoveerd. Als onderdeel daarvan krijgen ook de afritten van het complex Wilsele/Kessel-Lo een opknapbeurt. Als eerste is de afrit vanuit Brussel aan de beurt. De fundering aan de aansluiting met de snelweg wordt vernieuwd en de volledige afrit krijgt een nieuwe asfaltlaag. De werken zijn vanmorgen om 5 uur begonnen en zullen een week duren, tot 25 september 18 uur. De afrit werd dan ook volledig afgesloten en het verkeer wordt omgeleid naar de afritten van Holsbeek en Herent.

Wegen en Verkeer werkt al sinds dit voorjaar op de E314 ter hoogte van het viaduct in Wilsele.  Het viaduct wordt volledig gerenoveerd en er komt een fiets- en autotunnel onder de snelweg. De werken duren nog minstens tot en met volgende zomer. Tot dan moet het verkeer er over versmalde rijstroken. 

Meest gelezen