Auto belandt in vitrine na ongeval met spookrijder: twee zwaargewonden

In Antwerpen zijn twee mensen zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval. Een auto ging om een nog onbekende reden spookrijden en raakte daarbij een andere auto. Die werd door de kracht in een vitrine van een winkel geduwd. De politie onderzoekt of één van de chauffeurs onder invloed reed.

Het ongeval gebeurde zondagavond in de Provinciestraat in Antwerpen. Een auto is daar om een nog onbekende reden gaan spookrijden en is daarbij frontaal op een andere auto gebotst. Door de kracht werd die auto tegen een vitrine van een winkel geduwd.

Camerabeelden

De vitrine is stuk, maar het gebouw is niet structureel beschadigd. Bij het ongeval raakten beide bestuurders zwaargewond. Eén van hen zou er erg aan toe zijn.

Hoe het ongeval kon gebeuren, wordt nog onderzocht. “Dat gebeurt aan de hand  van getuigenissen en camerabeelden die gemaakt konden worden”, zegt Willem Migom van de Antwerpse politie. “Er zal ook een bloedtest worden afgenomen om te kijken of één van de chauffeurs onder invloed reed.” Door het ongeval was de Provinciestraat een tijd lang afgesloten.

Meest gelezen