Politie vindt 1.000 gestolen spullen in Anderlecht en Schaarbeek

De politie heeft op vier adressen in Anderlecht en Schaarbeek meer dan 1.000 gestolen voorwerpen gevonden. Het gaat onder andere om gsm’s, elektrische steps en luxehorloges. Er zijn vier verdachten opgepakt. 

In Anderlecht en Schaarbeek heeft de politie tijdens huiszoekingen een grote buit teruggevonden. Op vier verschillende adressen vonden ze gestolen gsm’s, tablets, fototoestellen, elektrische steps, fietsen en luxehorloges. De agenten ontdekten ook een clandestien atelier waar gsm's werden ontgrendeld en waar onderdelen van gsm's werden vervangen. Dat atelier werd ontmanteld. En er werden vier verdachten opgepakt. 

Een deel van de teruggevonden spullen, stond al geregistreerd als "gestolen". De politie probeert nu zoveel mogelijk voorwerpen aan hun eigenaars terug te bezorgen. 

Meest gelezen