Video player inladen...

"Samson & Marie" vanaf maandag op Ketnet: bekijk hier de eerste beelden

Vergeet "Samson & Gert", vanaf volgende week maandag is op Ketnet de nieuwe reeks "Samson & Marie" te zien. En die nieuwe reeks speelt zich niet langer af in een woonkamer in de Dorpstraat nummer 101. Een groen kampeerbusje is het nieuwe decor voor de avonturen van Samson en Marie.  De eerste beelden daarvan zijn vandaag vrijgegeven.

Nieuw busje, nieuw baasje, maar Samson blijft de ster van de show. "Samson is er uiteraard nog altijd met zijn versprekingen, maar ook -voor de oplettende kijker- we wonen misschien niet meer in het huis met nummer 101, maar onze bus is wel nummer 101", legt Marie Verhulst uit. "Dat kan je zien aan onze nummerplaat." 

Bekijk hier het verslag uit "Het Journaal": (en lees verder onder de video)

Video player inladen...

De versprekingen van Samson, een knipoog naar het huisnummer en ook enkele oude bekenden keren terug. "De vraag die ik de afgelopen maanden het vaakst gekregen heb, is: doen de oude figuren nog mee? En ik mag het dan eindelijk zeggen: de burgemeester, Van Leemhuyzen en Alberto gaan meedoen in de nieuwe afleveringen." 

Een mysterieus lief, zoals Marlène van Gert, zal Marie niet hebben. "Marie, die heeft heel veel interesses in verschillende jongens, laat ik het daarop houden", lacht Marie Verhulst. 

"Samson & Marie" is vanaf 28 september iedere dag op Ketnet  te zien en altijd digitaal via de website, app en YouTube-kanalen van Ketnet en Ketnet Junior. De reeks zal ook te zien zijn in Nederland.

Bekijk hier de volledige scène: 

Meest gelezen