Spookrijder (81) in kritieke toestand nadat auto over de kop gaat

Een 81-jarige automobilist, die om een nog onduidelijke reden is beginnen spookrijden, is over de kop gegaan met zijn auto in Boechout. De man werd in kritieke toestand overgebracht naar het UZA. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. 

Rond 14.30 uur gebeurde een ongeval met een spookrijder op de Provinciesteenweg in Boechout. Een 81-jarige man, die van Lier in de richting van Mortsel reed, is op een bepaald moment beginnen spookrijden vanaf de Lispersteenweg. Verderop heeft hij een bord geraakt en reed hij enkele boompjes omver. De auto ging over de kop.

 

De bestuurder zat gekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Hij werd in kritieke toestand naar het Universitair Ziekenhuis Antwerpen gebracht. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.

 

Meest gelezen