Copyright 2017 The Associated Press. All rights reserved.

Kerstshop in Hasselt opent volgende week al, drie maanden vóór Kerst

Binnenkort opent in het centrum van Hasselt een pop-up kerstwinkel. "It's all about Christmas" bestaat uit twee verdiepen vol kerstartikelen. "Je wordt er gewoon vrolijk van. Ik werk hier met heel mijn hart", zegt winkelverantwoordelijke Natasha Broens. 

Gisteren leek het nog zomer, maar drie maanden voor Kerstmis staan ​​in de Koning Albertstraat in het centrum van Hasselt de kerstbomen en -versieringen al in de etalage. Er is nog veel werk, maar in de loop van de volgende week opent de pop-upwinkel "It's all about Christmas". 

Ieder jaar staat er een volledig andere kerstboom in mijn living

Natasha Broens, winkelverantwoordelijke 'It's all about Christmas'

Ieder jaar heeft de winkel een nieuwe kersttrend. Dit jaar hangt het thema 'wild' in de kerstbomen. Panterprintjes en kerstballen met een leeuwenkop op is de trend dit jaar. “Doordat mensen door corona meer tijd thuis doorbrengen, denk ik dat het nog erg druk kan worden. Ik hoop dat ze meer aandacht geven aan kerstversiering in huis", zegt winkelverantwoordelijke Natasha Broens. 

Meest gelezen