Jonas Roosens

Schietincident met alarmpistool op Antwerpse Kiel

Op het Kiel in Antwerpen zijn in de nacht van dinsdag op woensdag schoten gelost met een alarmpistool. De politie vond de kogelhulzen op straat, maar er bleek niets beschadigd en er vielen ook geen gewonden. Volgens buurtbewoners is het al de tweede nacht op rij dat er schoten klinken.

In de nacht van dinsdag op woensdag hoorden buurtbewoners twee schoten in de Schijfstraat, op het Kiel in Antwerpen. De politie kwam ter plaatse en vond enkele hulzen van een alarmpistool. Bij nazicht bleek er niets beschadigd in de straat, en er vielen ook geen gewonden. Meer is er nog niet bekend.

Volgens buurtbewoners werd er de nacht ervoor ook al geschoten, maar toen werd de politie niet gebeld. Afgelopen weekend was er ook al een schietincident met een alarmpistool op de Antwerpse Linkeroever.

Meest gelezen