Ziekenhuis Geel investeert 60.000 euro in teambuildings bij lokale organisaties: "We hebben veel mondmaskers gekregen en willen iets terugdoen"

Het Ziekenhuis Geel trekt 60.000 euro uit voor teambuildingactiviteiten voor haar personeel . Dat is vier keer meer dan anders. Het ziekenhuis wil de teambuildings laten plaatsvinden bij lokale bedrijven of organisaties om zo de regio te steunen. "Toen we te weinig beschermingsmateriaal, zoals mondmaskers, hadden tijdens de eerste maanden van de coronacrisis hebben lokale bedrijven ons enorm geholpen. We willen zowel hen als ons personeel bedanken", zegt Josti Gadeyne van Ziekenhuis Geel. 

De teambuildingactiviteiten moeten plaatsvinden bij lokale organisaties of bedrijven om hen zo te steunen. "Toen we in het begin van de coronacrisis oproepen deden voor onder meer mondmaskers, hebben we heel wat materiaal gekregen van lokale organisaties. We willen ook alle mensen bedanken die zich als vrijwilliger hebben opgegeven", zegt Josti Gadeyne. "Ook voor de lokale horeca en vrijetijdssector is het een moeilijke periode. We willen hen nu steunen."

Veilige teambuildings

Lokale organisaties kunnen tot 15 oktober leuke teambuildingsactiviteiten voorstellen die coronaproof zijn. "We gaan het budget sowieso niet onmiddellijk uitgeven. We willen dat het personeel op een veilige manier een teambuilding kan doen", zegt Josti Gadeyne. "Dat kan door te investeren in een teambuildingactiviteit die coronaproof is of door de activiteit pas volgend jaar te organiseren."

Het personeel heeft vooral steun aan elkaar gehad. Daarom bedanken we de teams en geen individuele personen

Josti Gadeyne, Ziekenhuis Geel

Het ziekenhuis hoopt om met teambuildingactiviteiten het personeel een hart onder de riem te steken. "Het is een enorm zware periode geweest. We hebben gemerkt dat het personeel vooral steun had aan elkaar. Daarom willen we ook de teams bedanken en geen individuele personen", klinkt het.

Meest gelezen