Politie Antwerpen

Antwerpse politie begeleidt hoogzwangere vrouw naar ziekenhuis

De Antwerpse politie heeft een hoogzwangere vrouw naar het ziekenhuis gebracht die elk moment kon bevallen. De echtgenoot vroeg hulp aan een voorbijrijdende politiepatrouille. De vrouw is ondertussen bevallen van een zoon en beiden stellen het goed.

De Antwerpse politie heeft donderdagmiddag een bijzondere rit gemaakt. Aan de Van Putlei kwam een man uit zijn auto naar een politiepatrouille gelopen. Het water van zijn hoogzwangere vrouw was net gebroken en ze kon elk moment bevallen.

Zoon

Er was geen tijd te verliezen en dus werden de man en zijn vrouw met de politiewagen naar het Sint-Augustinusziekenhuis gebracht. Enkele minuten nadat ze daar waren aangekomen, is de vrouw bevallen. Het gezin stelt het prima en houdt er naast een gezonde zoon ook een straf verhaal aan over.

Meest gelezen