Cultureel centrum en buurtbar Rix in Deurne weer open na coronacrisis

Buurtbar Rix in Deurne gaat weer open, nadat ze door de coronacrisis de deuren zo'n halfjaar moesten sluiten. Nu kunnen er weer verschillende activiteiten, waaronder filmvoorstellingen, coronaproof plaatsvinden. 

Een half jaar na sluiting mag buurtbar Rix weer film- en andere voorstellingen coronaproef laten doorgaan. “Wij doen alles heel strikt volgens het boekje om de mensen zo veilig mogelijk te ontvangen, maar we doen ook ons uiterste best om dat zo warm mogelijk te doen”, zegt directeur Filip Baeyens.

Thuisgevoel

Buurtbar Rix is een huis van en voor de buurt. “Doordat we onze drempel zo laag mogelijk houden op alle vlakken, kunnen we iedereen van harte welkom heten. De mensen appreciëren dat en voelen zich hier ook thuis”, aldus Baeyens.

Meest gelezen