Jurgen Eeckhout

Dodelijk verkeersongeval in Drongen, parket vraagt aanhouding 29-jarige man

Donderdagochtend rond 05.00 uur is er een dodelijk verkeersongeval gebeurd in de Noordhoutstraat in Baarle, deelgemeente van Drongen. Een jonge vrouw van 25 uit Tielt kwam daarbij om het leven. Een tweede inzittende, een man van 29 uit Deinze, is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij verkeert niet in levensgevaar.

Door een nog ongekende reden is die ochtend een wagen van de weg geraakt in Baarle. De auto botste tegen een aantal bomen en een verlichtingspaal en kwam tot stilstand in een gracht. Een van de inzittenden, een 25-jarige vrouw uit Tielt, werd uit het voertuig geslingerd en overleed ter plaatse. Een 29-jarige man uit Deinze, die ook in de auto zat, raakte zwaargewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis maar verkeert niet in levensgevaar.

De straat is afgesloten voor het verkeer. Het parket Oost-Vlaanderen heeft een verkeersdeskundige aangesteld om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Er is ook een wetsdokter aangesteld.

De 29-jarige man die ook in de wagen zat wordt voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Gent. Het parket vraagt zijn aanhouding.

Jurgen Eeckhout

Meest gelezen