Man doodgestoken met schaar in carrosseriebedrijf  in Ukkel

In Ukkel is een man om het leven gebracht in een carrosseriebedrijf, dat is vernomen bij het Brusselse parket, dat daarmee de berichtgeving van de Franstalige krant La Capitale bevestigt. Het slachtoffer zou door een collega in de borst zijn gestoken met een schaar.

“Ik kan bevestigen dat er een onderzoek is geopend voor doodslag”, zegt Denis Goeman van het Brusselse parket. “De feiten speelden zich rond de middag af in een carrosseriebedrijf. De precieze omstandigheden zijn nog niet gekend. Het parket en de onderzoeksrechter gaan later vanavond nog ter plaatse voor een afstapping.”

Volgens een bron dicht bij het onderzoek werd het slachtoffer door een collega in de hartstreek getroffen met een schaar. Wat de aanleiding is van de fatale ruzie, is niet duidelijk. De vermoedelijke dader zou zijn opgepakt, maar dat kan het parket voorlopig niet bevestigen.

Meest gelezen