Nicolas Maeterlinck

Zwembadafdeling van Willy Naessens breidt uit: “We zullen 2,5 keer zoveel plaats hebben”

Door de coronacrisis is er zoveel vraag naar zwembaden dat het bedrijf van Willy Naessens in Wortegem-Petegem gaat uitbreiden. De hoofdzetel verhuist naar Oudenaarde, waar er 2,5 keer meer plaats zal zijn om het bedrijf in te richten. Willy Naessens zal ook 30 extra werknemers aannemen. 

“Onze hoofdzetel in Wortegem-Petegem is te klein geworden”, vertelt Willy Naessens. “Het ging nog nooit zo goed met de verkoop van zwembaden als nu. De aanvragen stromen binnen. Normaal hebben we 250 tot 300 aanvragen waar we nu 2.000 aanvragen krijgen.” Niet iedereen die informeert naar een zwembad koopt er ook effectief één. “Veel mensen haken af als ze de prijs horen.”

Meer ruimte

“We gaan onze hoofdzetel verhuizen naar Oudenaarde”, gaat Naessens verder. “De ligging is veel beter en we hebben daar veel meer ruimte. We gaan zo’n 6.000 vierkante meter kunnen gebruiken én we hebben de mogelijkheid om bij te bouwen. In totaal zullen we 2,5 keer zoveel plaats hebben als nu.”

Extra personeel

“Omdat het zo goed gaat met de zaak, zullen we ook extra personeel aannemen”, zegt Naessens nog. “Van zodra onze hoofdzetel naar Oudenaarde is verhuisd, willen we 15 extra mensen aannemen. In de andere 3 filialen zullen er ook 15 extra werknemers bijkomen.”

Naast het grote succes van de zwembaden, merkt Willy Naessens ook een grote stijging op in de bestellingen die mensen online doen voor zwembadtoebehoren. 

Meest gelezen