Discotheek Millenium in Herselt wordt café Millenium door coronacrisis

Discotheek Millenium is nog één van de weinige discotheken in de Kempen en werd drukbezocht tot de coronacrisis losbarstte. De afgelopen zes maanden moest de zaak gesloten blijven. Omdat er niet meer gedanst mag worden ziet discotheek Millenium nu geen andere optie meer dan om te vormen in een café.

Heel veel zal er niet veranderen in Discotheek Millenium. "De muziek en de lichtshow blijven hetzelfde. We hebben de infrastructuur een beetje aangepast om coronaproof te kunnen werken en er is een nieuw verluchtingsysteem geplaatst", zegt uitbater Patrick Wouters. "Klanten mogen niet rechtstaand dansen, maar we hopen dat ze dat wel zullen doen al zittend op hun stoel"

Er zal nog maar een vierde van het normale aantal bezoekers binnen mogen. Op 9 oktober opent café Millenium de deuren.

Meest gelezen