Van de Velde lingerie

Personeel lingerieproducent in Schellebelle poseert in ondergoed: “Vrouwen moeten zich niet schamen voor wat ze hebben”

Lingerie Van de Velde uit Schellebelle heeft een beroep gedaan op het eigen personeel om reclame te maken voor de nieuwe collectie van PrimaDonna. Onder meer de receptioniste, naaister en patroonmaakster poseerden in lingerie. 

De nieuwe collectie van PrimaDonna is bedoeld voor vrouwen met een vollere boezem en om daar reclame voor te maken zette Van de Velde zijn eigen personeelsleden in. “In het teken van 100 jaar Van de Velde wilde het bedrijf de mensen die achter de schermen werken naar de voorgrond halen”, legt patroonmaakster Hadewijch Coeman uit. “Ze hebben ons voor de camera gezet zoals ze dat normaal bij modellen doen.”

Iedereen mag er zijn

“Toen ik het voorstel kreeg om te poseren, heb ik er toch een nachtje over moeten nadenken”, vertelt Coeman verder. “Maar ik sta er nu echt achter. We willen tonen dat vrouwen zich niet moeten schamen over wat ze hebben. Ik heb ook een cupmaat meer, zoals veel mensen zouden zeggen, maar het is wat het is. De rondingen en littekens zijn het verhaal van je leven. Je moet geen schroom hebben om dat te tonen. De foto’s staan sinds deze ochtend online, en ik heb eigenlijk alleen nog maar leuke reacties gekregen!”

Van de Velde lingerie

Meest gelezen