Jurgen Eeckhout

Man van 29 aangehouden na dodelijk verkeersongeval in Drongen

De man die betrokken was bij een dodelijk ongeval in Drongen gisteren, is aangehouden door de onderzoeksrechter. Een 25-jarige vrouw uit Tielt werd bij dat ongeval uit de wagen geslingerd en overleed ter plaatse. 

Gisteren is een 25-jarige vrouw uit Tielt om het leven gekomen bij een verkeersongeval in Baarle, een deelgemeente van Drongen. De bestuurder van de wagen, een man uit Deinze van 29 jaar, raakte zwaargewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. De man is ondertussen aangehouden door de onderzoeksrechter.

Uit onderzoek blijkt dat onder andere overdreven snelheid aan de basis lag van het ongeval. De bestuurder bleek ook te rijden zonder geldig rijbewijs en was onder invloed van drugs en alcohol. De 29-jarige bestuurder is vandaag door het parket voorgeleid voor de onderzoeksrechter. Hij wordt ervan verdacht de vrouw onopzettelijk te doden, te rijden zonder geldig rijbewijs en overdreven snelheid.

Meest gelezen