Radio 2

Buurtbewoner redt vrouw van verdrinkingsdood in Deinze

Gisteravond is een jonge vrouw in Merendree, deelgemeente van Deinze, met haar wagen in het kanaal terecht gekomen. Een buurtbewoner heeft haar gered door zelf in het ijskoude water te springen. De vrouw en haar redder zijn overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het ongeval gebeurde rond 18 uur langs de Lamstraat in Merendree, bij Deinze. De vrouw verloor - om een nog onduidelijke reden - de controle over haar stuur waardoor ze in het water belandde. Een buurtbewoner zag alles gebeuren en sprong in het water. Hij kon de vrouw redden nog voor haar wagen begon te zinken. 

(Lees verder onder de foto.)

Radio 2

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, waren de man en de vrouw al op het droge. Ze zijn allebei licht onderkoeld naar het ziekenhuis gebracht. De wagen was intussen tot op de bodem van het kanaal gezonken. De brandweer heeft die uit het water gehaald. 

Radio 2
kasto80

Meest gelezen