Koen Crucke speelt ook mee in Samson & Marie: “Ik verkleed me zelfs eens als prinses”

Vanaf vandaag worden de eerste afleveringen van Samson & Marie op Ketnet uitgezonden. Ook Alberto de kapper, het personage van Koen Crucke, doet mee. Elk verhaal speelt zich af in een groen kampeerbusje. 

Crucke heeft de nieuwe afleveringen al gezien. “Ze zijn kort, ze duren minder dan 5 minuten”. De zoon van Gert Verhulst, Victor Verhulst, schreef de verhaaltjes. “Het blijft daar in de familie hé”, lacht hij. “We zijn heel blij dat we erbij zijn. Het is intiemer in dat busje. Het is ook leuk en schattig om te zien hoe Marie die hond zo graag ziet.”

De oude personages uit Samson & Gert doen weer mee. Ze zijn wel niet samen te zien. “In elke aflevering is maar één nevenpersonage. De afleveringen zijn te kort om met meer te werken. Wij blijven allemaal hoe we zijn. Ik draag hetzelfde pakje en ik loop met dezelfde schaar rond. Maar we verkleden ons uiteraard ook. Ik ben zelfs een keer een prinses.”

Wie niet kan wachten voor ze worden uitgezonden, je kan ze hier al online bekijken

Eerste schlager

Crucke heeft als zanger ook een nieuwe single uit, “Eén leven lang”. “Ik zing wel eens schlagers of smartlappen live, maar heb het nog nooit opgenomen. Het vertelt iets uit mijn leven, een leven lang met mijn man. Ik ben er fier op.”

Meest gelezen