STVV-supporters schrijven open brief naar Japanse directie: "We zijn met uitsterven bedreigd"

De supportersverenigingen van STVV hebben samen een open brief geschreven naar de Japanse directie van de club. Ze zijn diep ontgoocheld over het gevoerde beleid. 

De lijst met grieven van de STVV-supporters wordt lang: het gebrek aan communicatie, het uitblijven van de transfers en de slechte sportieve resultaten, ... "Er zijn nauwelijks lichtpunten", vindt supporter Mike Swysen. "De club wordt vanuit een ivoren toren bestuurd."

"Een kleine club zoals STVV moet regelmatig spelers verkopen om financieel gezond te blijven", gaat Swysen verder. "Maar ze worden niet vervangen door andere geschikte spelers. Op het middenveld en rechts achter moet er iemand bijkomen. Maar in de praktijk trekken ze dan spelers aan voor posities die al goed bemand zijn."

Afgelopen weekend verloor Sint-Truiden STVV met 2-0 van KV Mechelen en bengelt onderaan het klassement, op de 16de plaats.

Meest gelezen