Radio 2 - De plantage werd gevonden in het appartement boven de garage.

Cannabisplantage in Blankenberge per toeval ontdekt, verdachten gearresteerd

In Uitkerke bij Blankenberge is een cannabisplantage met 400 plantjes ontdekt. De vondst gebeurde per toeval, want de politie was in het huis voor een andere kwestie. De verdachten zijn ondertussen gearresteerd.

Gisteravond deed de politie een huiszoeking bij een pand vlakbij jeugdherberg De Wullok in Blankenberge, omdat de buren al een tijd klaagden over overlast. Tijdens de huiszoeking roken de agenten onraad. Ze vonden er een plantage met honderden cannabisplantjes en een professionele installatie.

De  brandweer heeft de installatie intussen afgebroken en verschillende verdachten zijn gearresteerd. In april werden er ook al 2 cannabisplantages opgedoekt in Blankenberge. 

Meest gelezen