Vijftiger neergestoken in Jette: gerecht zoekt getuigen

Het gerecht van Brussel verspreidt een opsporingsbericht in het onderzoek naar een moord gisterenavond in Jette.  Toen werd een 55-jarige man rond half zeven op straat neergestoken.

De steekpartij vond dinsdag omstreeks 18.30 uur plaats in de Honoré Longtinstraat in Jette. Een 55-jarige man werd er door een nog onbekende dader met verschillende messteken om het leven gebracht. "Het parket is een onderzoek geopend, het labo en de wetsdokter werden ter plaatse gestuurd", zegt Willemien Baert. "Voorlopig kon nog geen verdachte geïdentificeerd of opgepakt worden en het Brusselse parket verspreidt nu een opsporingsbericht over de steekpartij."

Volgens verschillende media is het slachtoffer Frank Goes, de voorzitter van de Federatie Algemene Bouwaannemers. Hij is ook eigenaar van verschillende koten in de Honoré Longtinstraat in Jette, waar de steekpartij gebeurde. Het Brusselse parket communiceert niet over de identiteit van het slachtoffer, zo meldt woordvoerster Willemien Baert.

Getuigen

"Om de juiste omstandigheden van deze dodelijke agressie te kunnen achterhalen zijn de speurders op zoek naar eventuele getuigen die de avond van de feiten iets gezien zouden hebben, of naar personen die de dagen voordien verdachte handelingen zouden hebben opgemerkt in die buurt", klinkt het. "Discretie wordt verzekerd. Hebt u meer informatie neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800/30.300. U kan getuigen via  opsporingen@police.belgium.eu."   

Meest gelezen