Chrissy Teigen/Instagram

Chrissy Teigen zonder filters over verlies van zoon kort na geboorte met hartverscheurende getuigenis en foto's 

Ruim een maand na de zwangerschapsaankondiging hebben celebritykoppel Chrissy Teigen en John Legend bekendgemaakt dat ze hun zoontje Jack verloren hebben. Teigen post daarover erg openhartig op Instagram met een hartverscheurende getuigenis en zwart-witfoto's uit het ziekenhuis.

Maandag werd het Amerikaanse model in allerijl in het ziekenhuis opgenomen met ernstige bloedingen waarvoor ze al een tijdje bloedtransfusies nodig had. Een zwakke placenta lag aan de oorzaak van de problemen. Vanuit het ziekenhuis meldde Teigen nog dat moeder en zoon het "goed maakten". Maar het ging dan toch fout.

"Aan onze Jack: het spijt me dat jouw eerste moment in het leven vol complicaties zat, dat we jou niet de thuis konden geven die je nodig had om te overleven. We zullen altijd van je houden", neemt Teigen afscheid van haar zoontje op sociale media. 

"Niet elke dag kan er een zijn vol zonneschijn. Op donkere dagen zullen we rouwen, onze ogen uithuilen. Maar we zullen elkaar omhelzen en elkaar nog meer liefhebben, en er ons door slaan", gaat ze voort. Echtgenoot Legend heeft Teigens post geretweet.

Teigen en zanger/producer Legend hebben al twee kinderen, Luna Simone (4) en Miles Theodore (2). Die zwangerschappen kwamen er niet zonder slag of stoot: de kinderen kwamen er via ivf en na de geboorte van haar dochter kreeg Teigen een postnatale depressie. De komst van Jack was een complete verrassing voor het koppel, want Teigen werd zwanger op natuurlijke wijze. 

Meest gelezen