piotr290

Meer dan 30 kg drugs in beslag genomen bij huiszoekingen: ook 100.000 euro cash gevonden

In Antwerpen is meer dan 30 kilogram drugs in beslag genomen bij twee huiszoekingen die gebeurden naar aanleiding van een lopend drugsonderzoek. Er werd ook 100.000 euro cash gevonden. Een man van 52 jaar werd gearresteerd.

In mei betrapte de politie een dealer op heterdaad. Naar aanleiding daarvan werd er een onderzoek gestart. Dat leidde donderdag tot twee huiszoekingen.

Daarbij werd meer dan 30 kilogram drugs gevonden. Er lagen bijna 1.000 drugsluitverpakkingen en 1.000 capsules. Er werden verschillende soorten drugs gevonden: van cannabis en speed tot crystal meth en cocaïne.

Bij de huiszoekingen werd ook 100.000 euro cash gevonden. Er zijn laptops, gsm’s, precisieweegschalen en een auto in beslag genomen. De verdachte, een man van 52 jaar, is ter plaatse gearresteerd. De onderzoeksrechter heeft hem aangehouden voor handel in verdovende middelen en psychotrope stoffen.

Meest gelezen