Mogelijke doorbraak in het onderzoek naar verdwijning 23-jarige Brian Borms uit Zele

3 jaar na de verdwijning van de 23-jarige Brian Borms is er een 44-jarige man aangehouden op verdenking van moord. Brian Borms verdween op 31 mei 2017. Het gerecht hield verschillende zoekacties, maar dat leverde nooit iets op. Nu is er dus mogelijk wel een doorbraak.  

Op 31 mei 2017 vertrok Brian thuis met de fiets naar het station. Daar nam hij de trein naar Antwerpen. Brian was drugsverslaafd en spoorde naar Antwerpen wellicht om drugs te kopen. Hij keerde in de namiddag terug en stapte af in het station van Lokeren. Waarom is nooit duidelijk geworden. Hij belde wel zijn moeder om hem te komen halen. Maar toen ze op de afgesproken plek hem wou oppikken, was hij verdwenen.

Verdachte is een 44-jarige man uit Zele

De gsm van Brian bleef tot 5 juni 2017 actief onder de zendmast van de Nieuwstraat in Lokeren. Daar werd ook een zoekactie gehouden, maar Brian werd nooit gevonden. Het onderzoek liep al die tijd voort en nu is er dus een verdachte aangehouden. Het gaat om een 44-jarige man uit Zele, zegt het parket van Oost-Vlaanderen. De man is aangehouden op verdenking van moord. Volgens het parket heeft de verdachte nog geen bekentenissen afgelegd. Meer details over het onderzoek wil het parket voorlopig niet kwijt.

Meest gelezen