Ongedierte gevonden tijdens controleactie in supermarkt Merksem

Tijdens een controleactie van de Antwerpse politie is er ongedierte gevonden in een supermarkt aan de Bredabaan in Merksem. In twee andere supermarkten werden etenswaren niet koel genoeg bewaard. Er zijn pv's opgemaakt en de drie zaken krijgen nu de tijd om alles in orde te brengen. 

In een supermarkt aan de Bredabaan in Merksem is ongedierte gevonden. Nadat buurtbewoners geklaagd hadden over geurhinder, kwam er een controleactie van de politie waarbij het ongedierte werd ontdekt. De supermarkt bleek ook eten te verkopen dat over datum was. Zo'n 24 kilogram scampi's werd daarom vernietigd. 

Twee andere supermarkten op de Bredabaan werden ook gecontroleerd. Daar werden sommige etenswaren niet koel genoeg bewaard. 

De politie maakte van de drie zaken pv's op. De zaken hebben nu de tijd gekregen om alles in orde te brengen. Als ze dat niet doen, riskeren ze een tijdelijke sluiting. 

Meest gelezen