Limburg.net

Nieuw recyclagepark in Peer opent na jaar van verbouwingen: “Hopelijk gaan de mensen zien dat hun geduld beloond werd”

In Peer is vandaag een nieuw recyclagepark van Limburg.net geopend. De verbouwingen hebben een jaar geduurd, maar nu is het recyclagepark klaar voor gebruik. De eerste inwoners kwamen vanmorgen al langs.

Limburg.net heeft de eerste bezoeker van het recyclagepark in Peer vanmorgen in de bloemen gezet.  Dat recyclagepark werd in 2015 overgenomen door Limburg.net, en was nu aan vernieuwing toe.

Verbouwingen

Het park werd stevig onder handen genomen. Het werd ruimer gemaakt en er kwamen ook verzonken containers.  Woordvoerster van Limburg.net Ilse Luypaerts: "De containers liggen lager dan het niveau waar de mensen op staan. Bezoekers moeten nu dus niet meer hun afval een trap op slepen of over de rand tillen." 

De vernieuwing van het park nam een jaar tijd in beslag, maar er is dan ook veel gebeurd. "Vooral de uitbreiding van het park en de verharding ervan hebben veel tijd in beslag genomen. Maar nu het af is, hopen we dat bezoekers van het park zullen opmerken dat hun geduld beloond wordt met een groter, ruimer, veiliger, gebruiksvriendelijker en comfortabeler recyclagepark", sluit de woordvoerster van Limburg.net af.

Meest gelezen