Foto: Radio 2

Autobestuurder in kritieke toestand na zwaar ongeval in Lille

In de Kloosterstaat (N140) in Gierle bij Lille is een bestuurder zwaargewond geraakt toen zijn auto crashte en in de berm belandde. Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. 

Rond 3.30 uur gebeurde een zwaar verkeersongeval in de Kloosterstraat in Gierle, een deelgemeente van Lille. Een auto crashte er en belandde in de berm. De brandweer heeft de bestuurder uit het voertuig bevrijd. Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

De klap moet hevig zijn geweest. Een wiel van de auto brak af en ook het motorblok kwam op de rijbaan terecht. Door het ongeval is de N140 tussen Lille en Gierle volledig versperd. De omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht.

Meest gelezen