AFP or licensors

Dries Mertens in quarantaine: vandaag al zeker niet tegen Ivoorkust  

De Italiaanse voetbalclub Napoli zit in quarantaine na meerdere coronabesmettingen binnen de ploeg. Zal Rode Duivel Mertens nog mogen deelnemen aan de aankomende  interlands? 

De Rode duivels spelen de komende dagen drie wedstrijden. Vandaag nemen ze het in het Koning Boudewijnstadion op tegen Ivoorkust. Zondag spelen ze in Engeland en volgende week in IJsland voor de Nations League.  Aangezien Dries Mertens nog in quarantaine zit in Italië, is zijn deelname aan de interlands onzeker. 

Onrust bij Zuid-Italiaanse ploeg Napoli

Binnen de Zuid-Italiaanse voetbalclub Napoli zijn op dit moment drie coronabesmettingen vastgesteld.  De volledige ploeg zit momenteel dan ook in quarantaine in een hotel. De Italiaanse bondscoach Roberto Mancini liet weten uit voorzorg geen spelers van Napoli op te nemen in zijn selectie. Rode Duivel Dries Mertens is door de Belgische bondscoach, Roberto Martinez, wèl opgeroepen voor de interlands, maar het is nog afwachten wanneer en of Dries zich bij de Rode Duivels zal aansluiten.

Meest gelezen