Copyright 2020 The Associated Press. All rights reserved.

Ook raadgever van president Trump Stephen Miller test positief

Ook een topadviseur van het Witte Huis Stephen Miller is positief getest op COVID-19. Dat meldt woordvoerder Kayleigh McEnany van het Witte Huis. 

Eerder bleek ook zijn echtgenote en perssecretaris van de Amerikaanse vicepresident Mike Pence, Katie Miller, al besmet. In een interview met televisiezender Fox News verklaarde woordvoerder McEnany dat Miller het "goed stelt" en dat hij al vijf dagen in thuisisolatie zat toen de test positief terugkwam.

President Trump heeft gisteren na drie dagen het militair ziekenhuis in Maryland mogen verlaten, nadat hij zelf besmet was geraakt met het coronavirus. Volgens zijn dokters was hij voldoende hersteld om thuis uit te zieken. 

Meest gelezen