HOGENTstudenten krijgen hun diploma in de Ghelamco Arena

De Hogeschool Gent gaat haar afgestudeerde studenten toch een feestelijke diploma-uitreiking aanbieden. Om dat coronaveilig te kunnen doen, wijkt ze daarvoor uit naar de Ghelamco Arena in Gent. Daar zullen volgende week vier avonden na elkaar en in twee groepen per avond de studenten ontvangen worden.

De Hogeschool Gent wil haar studenten niet zomaar afschepen met een papiertje maar wil van de diploma-uitreiking een feestelijk moment maken. Maar dat moet wel coronaveilig kunnen gebeuren. Na een lange zoektocht heeft de HOGENT dan de Ghelamco Arena gekozen als locatie. 

Maar zelfs zo'n grote  locatie is niet voldoende om de ruim 3.000 afgestudeerden veilig te ontvangen. Daarom worden volgende week vier avonden na elkaar telkens twee groepen studenten per avond samengebracht. Elke student mag maximum twee genodigden meenemen. Wie niet persoonlijk aanwezig kan zijn, zal het hele event ook kunnen volgen via een livestream.

 

Meest gelezen