Auto over de kop na botsing in Wommelgem

Op de Autolei in Wommelgem is vrijdagvoormiddag een auto over de kop gegaan na een botsing met een andere wagen. De bestuurder kon op eigen kracht uit het voertuig kruipen en was lichtgewond. Het ongeval zorgde voor heel wat verkeershinder.

Om een nog onduidelijke reden botsten 2 auto's op elkaar op de Autolei in Wommelgem. Een van de auto's ging daarna over de kop en belandde in het midden van de 4 rijstroken. De bestuurder kon zelf uit zijn voertuig geraken en werd lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht.

In de nasleep van het ongeval was ook nog een derde voertuig betrokken. Een bestuurder kon niet meer uitwijken voor de tollende auto en kon een aanrijding net niet vermijden. Het derde voertuig raakte licht beschadigd.

Het ongeval veroorzaakte heel wat verkeershinder, zowel in de richting van Mortsel als in de richting van Wijnegem.

Meest gelezen