Video player inladen...

Ontbijten met staatssecretaris voor Begroting De Bleeker: "Dit is een oorlogseconomie, ik zal harde tante moeten zijn"

Een ontbijt, een politicus en een journalist: dat zijn de ingrediënten van het wekelijkse zaterdaginterview in "De ochtend" op Radio 1 van VRT NWS-journalist Michaël Van Droogenbroeck met een politicus die in de schijnwerpers staat of een cruciale rol speelt in de politiek. Een ontbijtgesprek over politiek, maar tegelijk ook "weg van de Wetstraat", met aandacht voor persoonlijke verhalen. Vandaag: Eva De Bleeker, de nieuwe staatssecretaris voor Begroting en Consumentenbescherming van Open VLD. 

Bekijk hier het volledige gesprek met Eva De Bleeker:

Video player inladen...

Beluister hier het volledige gesprek met Eva De Bleeker:

Danny Gys

Meest gelezen