Voorzitter seniorenbeweging in Rekkem roept op na besmettingen: "Respecteer de coronaregels beter!"

De voorzitter van seniorenorganisatie Neos in Rekkem bij Menen roept alle leden in de provincie op om de coronamaatregelen tijdens bijeenkomsten beter te respecteren. Bij het NEtwerk van Ondernemende Senioren in Rekkem hebben 5 bestuursleden positief getest na enkele bijeenkomsten. "Wij zitten letterlijk allemaal in de risicogroep."

Tijdens verschillende bijeenkomsten hebben de senioren bij Neos volgens voorzitter Hervé Seys van Neos Rekkem niet genoeg opgelet. Hij is nu zelf ook besmet. "Bij onze laatste vergadering in Rekkem veegden verschillende aanwezigen hun voeten aan de coronamaatregelen. Ze wandelden bijvoorbeeld weg van hun plaats zonder mondmasker."

Enkel besmettingshaard in Rekkem

Volgens de voorzitter van NEOS in West-Vlaanderen zijn er nog geen andere besmettingshaarden gemeld bij ledengroepen.  "Wij organiseren onze bijeenkomsten en manifestaties in opgesplitste groepen en ik heb de indruk dat de coronamaatregelen meestal gerespecteerd worden."

Meest gelezen