Bart Boterman

Bruidspaar en gasten belanden in gracht na ongeval in Gistel: 3 gewonden

Langs de Groenestraat in Gistel is zaterdagavond rond 19 uur een oldtimerbus in de gracht beland. Aan boord zat een bruidspaar en heel wat gasten voor het trouwfeest. Ze waren op weg naar de feestzaal, toen het plots verkeerd liep. Er raakten 3 mensen gewond. De bruid was in shock en blies het feest af.

De precieze omstandigheden van het ongeval zijn niet helemaal duidelijk. Volgens de eerste vaststellingen van de politie waren er geen andere voertuigen betrokken. Mogelijk speelde het slechte weer een rol. Uiteindelijk moesten 3 mensen naar het ziekenhuis voor verzorging.

De andere gasten en het bruidspaar werden met andere wagens naar de feestzaal gebracht, maar de bruid bleek in shock en moest zelf ook nog ondersteuning krijgen. Het feest werd daarom afgelast.

Meest gelezen