Politie legt feestje met 200 aanwezigen stil in Neder-Over-Heembeek

De lokale politie van Brussel heeft afgelopen nacht een feestje stilgelegd in Neder-Over-Heembeek. De feestzaal had een vergunning om tot 1 uur open te blijven, maar de coronamaatregelen werden niet gerespecteerd.

De politie kreeg rond 23.45 een melding binnen van een mogelijk feestje in Neder-Over-Heembeek, bij Brussel. "Toen onze ploegen ter plaatse kwamen, bleek dat er zowat 200 mensen aanwezig waren", zegt politiewoordvoerster Ilse Van de keere. "Ongeveer de helft van hen droeg geen mondmasker en hield niet de nodige afstand."

De feestzaal had een toelating om tot 1 uur open te blijven om eten te serveren, maar op het moment dat de politie binnenkwam, werd er niet gegeten. De mensen stonden recht en respecteerden volgens de politie de coronamaatregelen niet. De politie legde het feest stil, sloot de feestzaal en noteerde de identiteit van alle aanwezigen.

Bekijk hier het verslag van "Het Journaal":

Videospeler inladen...

Meest gelezen