Boudewijn Seapark

Werknemer van Boudewijn Seapark in Brugge overleden na arbeidsongeval, vermoedelijk geëlektrocuteerd

Een werknemer van het Boudewijn Seapark in Sint-Michiels, bij Brugge, is gisteren gestorven bij een arbeidsongeval. De man van 26 uit Zedelgem was werken aan het uitvoeren aan een elektriciteitskast en werd wellicht geëlektrocuteerd.

Het ongeval gebeurde bij werken vlak bij het zeehondenverblijf. Het slachtoffer, hoofd van de technische dienst in het Boudewijn Seapark, was werken aan het uitvoeren aan een elektriciteitskast. Maar plots liep het mis.

Volgens het arbeidsauditoraat raakte de man vermoedelijk een kabel waar nog spanning op zat en werd hij daarbij geëlektrocuteerd. Voor de man kon geen hulp meer baten. Om de precieze doodsoorzaak in kaart te brengen, stelde het arbeidsauditoraat een wetsdokter aan. Een technisch raadgever moet nu, samen met de inspectiedienst “Toezicht Welzijn op het Werk”, bekijken hoe het ongeval is kunnen gebeuren.

Meest gelezen