"Fietsen door de Bomen" is mooiste fiets- en voetgangersbrug

"Fietsen door de Bomen" in Hechtel-Eksel is opnieuw in de prijzen gevallen. Het fietspad tussen de boomkruinen van het Pijnven heeft op de staalbouwwedstrijd van Infosteel de prijs voor de mooiste fiets- en voetgangersbrug gewonnen.

Dit jaar stond de jaarlijkse staalbouwwedstrijd van Infosteel in het teken van bruggen. "Fietsen door de Bomen" moest het opnemen tegen 25 andere projecten, maar kon uiteindelijk toch de prijs voor de mooiste fiets- en voetgangersbrug in de wacht slepen. 

450.000 fietsers

"Fietsen door de Bomen" is vorig jaar geopend. Het is een fiets- en wandelpad tussen de kruinen van de bomen in Hechtel-Eksel. Het pad slingert in twee grote cirkels door het Pijnven, tot op een hoogte van 10 meter. Tot nu toe heeft "Fietsen door de Bomen" al 450.000 fietsers gelokt. 

Meest gelezen