Pixnio

83-jarige man uit Tremelo doodgebeten door eigen hond

Een 83-jarige man uit Tremelo is doodgebeten door zijn eigen hond. Dat bevestigt het Leuvense parket. De man werd gisteren dood teruggevonden in het natuurgebied De Bolloheide. 

Het was een wandelaar die gisterenmiddag, in  natuurgebied De Bolloheide in Tremelo, het lichaam van de 83-jarige man ontdekte. Het slachtoffer was eerder op de dag op zoek naar zijn ontsnapte hond. De man werd dood teruggevonden met beten in de hals. Een autopsie heeft uitgewezen dat een aanval van zijn hond de doodsoorzaak is, zo laat het parket van Leuven weten.

Op bevel van het parket hebben we de hond opgehaald en laten inslapen

Marc Dekeyser, Dierenopvangcentrum De Zorghoeve

De hond werd gisterenavond op vraag van het parket opgehaald door het dierenopvangcentrum De Zorghoeve. "Wij werden gecontacteerd door de politie dat we een hond op bevel van het parket moesten ophalen en laten inslapen, zegt Marc Dekeyser van De Zorghoeve. "Wat er precies gebeurd is, weet ik niet. Maar wij hebben vernomen dat de hond zijn baasje zou hebben doodgebeten. Wij hebben gewoon uitgevoerd wat het parket ons heeft opgelegd." 

Meest gelezen