Brasserie Partoe

Bedrijf bestelt elke dag 60 dagschotels om horecazaak uit Roeselare te steunen: "Ik apprecieer het enorm"

Ward Maes van brasserie Partoe in Roeselare voelt zich enorm gesteund door gordijnenbedrijf Inside Blinds. Dat bedrijf bestelt vanaf nu een maand lang elke dag 60 dagschotels om de eigenaar van de brasserie te steunen. Die moet door de coronacrisis 4 weken lang de deuren sluiten. "Take-away mag gelukkig wel nog", zegt Ward.

De medewerkers van gordijnenbedrijf Inside Blinds uit Roeselare zijn normaal gezien vaste klanten bij brasserie Partoe. Maar door de beslissing van het overlegcomité moet die brasserie nu 4 weken sluiten. "Om hun medewerkers te bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis en om onze zaak te steunen, bestelt de eigenaar van Inside Blinds elke dag 60 dagschotels bij ons", zegt Ward Maes van brasserie Partoe. "Ik wil hen daar echt voor bedanken. Het is een zeer mooi gebaar. Niet alleen naar ons, maar ook naar hun personeelsleden."

"Dankzij hun dagelijkse bestelling blijven wij bezig", zegt Maes. "Met wij bedoel ik: mijn vader, mijn vriendin en mezelf. Mijn personeel kan ik hiermee niet aan de slag houden. We doen dus alles zelf de komende maand."

Meest gelezen