Videospeler inladen...

"Build that wall!": Hoe is het gesteld met Trumps muur? 

Vier jaar geleden won Donald Trump de Amerikaanse presidentsverkiezingen onder meer met de belofte een muur te bouwen aan de grens met Mexico. "Build that wall", klonk het toen vastberaden. Maar hoe is het ondertussen gesteld met de muur van Trump? Onze correspondent Björn Soenens trok naar Yuma, een stad aan de grens tussen de staat Arizona en Mexico. 

Trumps muur heeft voor- en tegenstanders. Björn Soenens sprak met enkelen van hen. Bekijk hier zijn reportage:

Videospeler inladen...

Aan de grensmuur wordt in Arizona nog naarstig voortgewerkt. Dat ervaart rancher Kelly Kimbro elke dag. Haar familie woont al zes generaties aan de grens en sinds kort staat zes kilometer van de muur in haar achtertuin. "Terzake"-reporter Thomas De Grave zocht haar op en maakte volgende reportage:

Videospeler inladen...

Meest gelezen