Fietskoerier uit Hasselt komt je vuile was ophalen: "Of ik fiets even naar de nachtwinkel, wat je maar wil"

Sel Reynders is een koerierdienst gestart in Hasselt. Net zoals Deliveroo en Ubereats levert hij aan huis. Niet enkel afhaalmaaltijden, maar even goed vuile was of boodschappen. "Als een persoon niet in staat is om naar de apotheek te gaan, mogen ze mij bellen."

Wie in Hasselt woont, hoeft binnenkort het huis niet meer uit. Sel Reynders start een koerierdienst die zo goed als álles tot aan je deur brengt. Hij komt zelfs de vuile was ophalen, brengt ze naar het wassalon en zet ze dan proper terug voor de deur af.  "Ik heb een sprong gewaagd om in deze tijd een eigen zaak op te starten, maar ik heb geen idee waar het gaat eindigen", zegt Sel Reynders. 

Ik ben momenteel 24/7 beschikbaar, noem mij maar een onbeperkte koerier

Sel Reynders, koerier

Het idee is ontstaan uit het takeawaysysteem, waar heel wat horecazaken en bedrijven mee werken. Reynders wil zich niet laten kennen door het virus en probeert door veel te netwerken aan een succesvol verhaal te beginnen. "Momenteel ben ik 24/7 beschikbaar, een onbeperkte koerier kan je wel zeggen. In de mate van het mogelijke bezorg ik je wat je wil en wanneer je wil. Je kan me dus in principe om 5 uur 's ochtends wakker bellen om iets in de nachtwinkel te gaan halen", lacht de koerier. "Ik wil het zo breed mogelijk houden nu om te zien of het aanslaat en om te weten te komen waar mensen nood aan hebben." 

Meer informatie: tkoerieke.be

Meest gelezen